Peje  +381 39 432 141Prishtine  +377 44 314 584, +377 44 623 776, +386 49 314 584Prizren  +381 29 320 993Istog +381 45 246 488Gjakove +381 390 321 161

NJOFTIM : Të gjithë udhëtarët që udhëtojn nga Kosova për në Wien ose nga Wiena për në Kosovë se mund te kalojnë me pasaporta të Kosovës neper Serbi por, patjeter duhet ti ken leternjoftimet e Kosoves me vete, gjithashtu femijet duhet te jene te paisur me Çertifikata te lindjes origjinale me fotografi.

Travel Agency Bici-Com

Mbajmë vijen e rregullt çdo ditë:

Prizren - Gjakovë - Pejë - Istog - Prishtinë - Serbi - Hungari - Wien - St. Polten - Amstteten - Linz dhe anasjelltas

Çdo të Shtunde në mengjes mbajmë vijen e rregullt Kosovë - Mal Zi - Kroaci -Sloveni - Austri.

Çdo të Enjte Austri - Slloveni - Kroaci - Mal Zi - Kosovë

Bëjmë rezervimin e të gjitha avio biletave:


Prishtinë Tiranë Shkup

Hanover
Dusseldorf
Koln
Frankfurt
Stuttgart
Munchen
Zurich
Basel
Geneva
Ljubljana
Verona
Liege
Copenhagen
Gotheborg

Gjithashtu organizojmë pushime verore në Shqipëri, Ulqin, Greqi, Turqi.

 

 

 

Travel Agency Bici-Com

Austri - Wiednergürtel 16,  1040 Wien

Kontakt Tel:
+43  66 476 191 37
+43  15 055 995

Prishtinë - Stacioni i Autobusëve

Kontakt Tel:

+377 44 314 584
+377 44 623 776
+386 49 314 584

Pejë - Përballë Stacionit të Autobusëve

Kontakt Tel:
+381 (0) 39 432 141

Prizren - Rr. De Rada nr.6

Kontakt Tel:
+381 (0) 29 225 924

Gjakovë - Stacioni i Autobusëve

Kontakt Tel:
+381 (0) 390 321 161

Mitrovice - Perball Stacionit te Autobusëve

Kontakt Tel:
+381 (0) 28 538 889

Istog - Rr. Lidhja e Prizrenit

Kontakt Tel:

+381 (0)
39 450 173

Reiseburo-bici.com © 2009 | Designed By Kosova Marketing

Webmail